﻿W tym miejscu można określić, czy funkcja blokady lub wymuszonej pozycji ma być dostępna dla wybranej grupy lub pojedynczego urządzenia.
Funkcję blokady można skonfigurować tylko alternatywnie dla funkcji położenia wymuszonego.
